Δεν ξέρω πως μπορώ να γράψω για το Taravolta Athens με τέτοιον τρόπο ώστε να βγούνε έξω από τις οθόνες οι μαγικές γεύσεις, οι μυρωδιές των υλικών και το χαμόγελο όλως των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.

Δεν ξέρω ούτε πως μπορώ να γράψω για το μεράκι του Βαγγέλη και του Σπύρου Λιάκου για αυτό το δημιούργημα τους. Εμπειροι άνθρωποι πίσω από τις κουζίνες, με γνώσεις αμέτρητες, αγάπη για αυτό που κάνουν και επιμονή να γίνονται όλο και καλύτεροι.

Το Περιστέρι το αγαπώ σαν περιοχή και την έχω ζήσει παλαιότερα που έμενα εκεί. Εχει μια ιδιαίτερη αυθεντικότητα και αύρα. Οταν άρχισε να λειτουργεί το Τravolta πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ''μα στο Περιστέρι;

Ναι. Στο Περιστέρι η αλλιώς ''Πιτσούνι Σίτυ'' που το λέγανε οι κάτοικοι του χαριτολογώντας.

Τα πιάτα που δοκίμασα ήταν απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. 

Θα ξαναπάω και θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί δεν το νιώθω σαν ένα ακόμα πολύ καλό μαγαζί. Το νιώθω σαν το σπίτι μου.

 

Σασίμι Φαγκρί -Μπαρμούνι Ταρτάρ- Καρπάτσιο Τσιπούρας με αχινό- Φάβα με χέλι και λαρδί από μαύρο χοίρο- Καλαμάρι Κοντοσούβλι στο μελάνι το- Ντολμαδάκια με γέμιση γαρίδας -Γόπα τηγανητή με σάλτσα από πατζάρι- Κριθαρότο με μελάνι σουπιάς και κεφαλοτύρι "Ίου" 

Κροκέτα μπακαλιάρου με ρεβύθια και σάλτσα χούμους -Γόπα και μπαρμπούνι κοντοσούβλι στα κάρβουνα -Σφυρίδα φρικασέ και το μαγικό κιουνεφέ...