Στις διακοπές αναζητώ πάντα εστιατόρια που να με πηγαίνουν πίσω στον χρόνο ακριβώς επειδή με το πέρασμα των δεκαετιών δεν μεταλλάχτηκαν σε κάτι ''δήθεν''.

Παρέμειναν αυθεντικά ακριβώς όπως και τα υλικά που χρησιμοποιούν.

Το Δρέπανο στην Αργολίδα είναι από τα μέρη που επίσης έμειναν γνήσια -με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό- και ο ''Νάκος'' στην κεντρική πλατεία του χωριού είναι ένας από τους βασικότερους λόγους να το επισκεφτείς. (Ο άλλος λόγος είναι ο καταπληκτικός φούρνος της Κυρά Σοφίας από το 1948).

Στον ''Νάκο'' το φαγητό ήταν πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου. Οι μερίδες χορταστικές. Η φέτα μπόλικη σε μια σαλάτα που δεν τσιγκουνεύτηκε το λάδι.

Η πέρκα εξαιρετικά ζουμερή- υπέροχα τα λαχανικά που την συνόδευαν- το δε κοκκινιστό μοσχαράκι με τα μακαρόνια είχε την εικόνα που έπρεπε.

Τα ποτήρια παγωμένα -όχι μόνο για τις μπύρες αλλά και για το νερό- και το service γρήγορο.

Αυτά αναζητούσα, αυτά βίωσα. Δεν συνιστώ εύκολα μαγαζιά για φαγητό -καθώς το φαγητό είναι μια υποκειμενική υπόθεση- αλλά αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

We will be back.

'Αν θελήσετε να χαρίσετε στον εαυτό σας τις πιο ξεκούραστες - γευστικές διακοπές καθώς και να απολαύσετε ότι σε πιο φρέσκομαγειρεμένο πιάτο "πνιγμένο" από τα πιο... φρέσκα κι αγνά υλικά, τότε σας περιμένουμε στον ανανεωμένο μας χώρο!
Ελάτε στο χώρο μας να τον κάνετε δικό σας! Ελάτε στο ΝΑΚΟ μπείτε στην παραδοσιακή μας κουζίνα που παραμένει ανοικτή αισίως από το 1967.''