Η Λαχαναγορά του Ρέντη, ένας χώρος που πρίν γέμιζε από 3 κρεοπωλεία, αρκετές πλαστικές καρέκλες της λαικής και ξαφνικά βρίσκεις όλη την Αθήνα εδώ.

''Γαστρονομική cult εμπειρία'' θα μπορούσε να ονομάσει κάποιος το ''Uberness'', κάτι ο διάκοσμος, η ατμόσφαιρα, και ένας ιδιοκτήτης χωρίς ενοχές για το φαγητό που φτιάχνει. Ο Βασίλης Καλλίδης είναι αυτό που λέμε ''καλός σέφ'' αλλά κυρίως είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Οχι μόνο επειδή αγαπάει να μαγειρεύει και να δημιουργεί. Κάθε μαγαζί άλλωστε στολίζεται από την προσωπικότητα των ιδιοκτητών, και έδω έχουμε να κάνουμε με ένα ''πληθωρικό'' μαγαζί που σέβεται τον πελάτη που στο τέλος γίνεται φίλος.

Το dirty food δεν ήταν ποτέ τόσο ''καθαρό'' και το λέω εγώ που έχω ιδιαίτερα ιδιότροπο και νευρικό στομάχι. 

Την πρώτη φορά που με πήγανε, ήμουν διστακτική κρατώντας πάντα μια ''πισινή'' όπως κάνω πάντα για όλα τα trends που κατά καιρό αναδύονται σε αυτήν την πολύπαθη πόλη. Αλλωστε οι εποχές που όλοι χαιδεύαμε ο ένας τον άλλον έχουν περάσει προ πολλού και οι περισσότεροι αναζητάμε ''τιμιότητα''. Στο φαγητό, στο ποτό, στίς σχέσεις, στις κουβέντες. Οπου εδώ, δεν χρειάζονται και πολλές. 

Και αυτό είναι που με έκανε να πάω και να ξαναπάω. Το φαγητό είναι εξαιρετικής ποιότητας. 

Λατρεμένα hotdogs, φαλάφελ με κινόα, τηγανητό κοτόπουλο και ένα πιάτο με τον πιό σοκολατένιο πειρασμό.

Bottom line? Το ευχαριστήθηκα και εγώ και η παρέα μου, απλά πράγματα.

Και νομίζω αυτό είναι που τελικά μετράει.