1.''Μy Story, My Heroes''. Ποιοί είναι οι δικοί σας ήρωες πίσω από την ιστορία σας?

Όλοι οι ήρωες της Ιστορίας μου είναι ήρωες της φαντασίας μου και των φανταστικών μου κόσμων. Δεν αναφέρονται σε κάποια πρόσωπα της πραγματικότητας. 

Βέβαια, με έχουν συγκινήσει ήρωες από βιβλία, ταινίες και ηλεκτρονικά παιχνίδια. 

Για παράδειγμα, ο Αξιωματικός στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά "Οι δραπέτες της σκακιέρας" μου αρέσει πολύ γιατί τελικά βρίσκει το Θάρρος και τη Γενναιότητα να σώσει την Πριγκίπισσα.

Οι ήρωες των ταινιών Star Wars είτε από τη φωτεινή είτε από τη σκοτεινή πλευρά επίσης μου αρέσουν για τη Δύναμη που έχουν. 

Από την ταινία Άρχοντας των Δακτυλιδιών, πέρα των ηρώων που είναι αναμενόμενο να αρέσουν, ξεχωρίζω το Μάτι για την ικανότητά του να βλέπει τα πάντα.

Τέλος, από το ηλεκτρονικό παιχνίδι Clash of Clans, ξεχωρίζω το PEKKA, πρώτον γιατί δεν ξέρουμε τι πλάσμα είναι, αν είναι άνθρωπος, ανθρωπόμορφο ρομπότ, πνεύμα, στοιχειωμένη πανοπλία, δεύτερον γιατί είναι ατρόμητος, πολύ γενναίος , με μία πολύ δυνατή πανοπλία.

2. Τα παιδιά υποφέρουν στο σχολεία όπως αυτά είναι φτιαγμένα την σημερινή εποχή?

Με μια λέξη ΝΑΙ. Υποφέρουν γιατί είναι δύσκολο να βρεις καλό δάσκαλο και γιατί ενώ υπάρχουν τόσο σύγχρονα πράγματα κάνουν τα ίδια και τα ίδια και τα μαθήματα είναι εντελώς στατικά. Έτσι τα παιδιά βαριούνται. Κάποια παιδιά από την πολλή βαρεμάρα καταλήγουν να υποφέρουν.

3.Μπορούμε να εμπιστευτούμε τον κο Λάθος?

ΟΧΙ, γιατί είναι πανούργος, μόνο όταν γίνεται ο κος Σωστός μπορείς να τον εμπιστευτείς.

4. Τα διαστημόπλοια, τα οχήματα, τα ρομπότ μπορούν να έχουν τεχνητή νοημοσύνη και να φτιάξουν ένα κόσμο χωρίς  αρρώστια, λύπη , κακία και εγκληματικότητα?

ΝΑΙ, ήδη αυτό γίνεται στον Πλανήτη ΄Ασγκαρτ, όπου δεν υπάρχει αρρώστια, κακία, λύπη. 

Το ΄Ασγκαρτ είναι ένας πλανήτης της φαντασίας μου, όπου ζουν όλα αυτά τα διαστημόπλοια, τα υπερομπότ, τα οχήματα τα οποία σχεδιάζω, τα οποία έχουν όλα εξελιγμένη νοημοσύνη και θεραπεύουν κάθε ασθένεια, επιλύουν όλα τα προβλήματα εύκολα. Είναι ο Πλανήτης της Φαντασίας, των Ονείρων, της Καλοσύνης, του Αλληλοσεβασμού, του Πλούτου, της Τεχνολογίας. 

5.Το βαλιτσάκι του παιχνιδιού της φαντασίας....τι μπορεί να κρύβει τελικά?

Τους μαγικούς κόσμους της φαντασίας μου.

6. Ένα ρούχο μπορεί να είναι και κόσμημα?

Ναι, όπως αυτό που σχεδίασα.

7.Τι σημαίνει ''Αληθινότητα''?

Αληθινότητα είναι μία τροποποίηση της λέξης ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αληθινότητα είναι ο Πλανήτης μου ΄Ασγκαρτ.

8. Τι θα αλλάζατε στον κόσμο σήμερα?

Πρώτον τη Σχολική Παιδεία.

Δεύτερον τις Πράξεις των Ανθρώπων, για να γίνουν επιτέλους καλοί οι άνθρωποι.

Έτσι θα υπάρχει σεβασμός του άνθρωπου απέναντι στο συνάνθρωπο του, σεβασμός στο περιβάλλον, καλοσύνη, οικονομική δικαιοσύνη (και δικαιοσύνη γενικότερα)

9. Τα παιδιά βλέπουν καλύτερα τον κόσμο από τους ''μεγάλους''?

Από μια άποψη ναι, γιατί έχουν τη φαντασία, και από μια άλλη άποψη όχι, γιατί οι μεγάλοι ξέρουν περισσότερα, έχουν περισσότερες γνώσεις, όποτε ανάλογα από ποια οπτική γωνία το δει κανείς υπάρχει ένα είδος ισοπαλίας.