Μεγάλωσα στην Καλαμάτα και τελείωσα το σχολείο εκει. Τελείωσα  Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο  Αθηνών και κατέχω  MBA απο το ALBA.

Εργαστηκα 15 χρόνια  στον χρηματοοικονομικό χώρο, ενω αργότερα  επελεξα το χώρο  της διοικησης επιχειρήσεων, διατελλοντας στέλεχος  σε μεγαλες επιχειρήσεις ως σύμβουλος. Ασχολήθηκα επίσης με ευρωπαικά προγράμματα και την απορρόφηση  κοινοτικών κονδυλίων για λογαριασμό  του Δημόσιου  Τομέα, ως μέλος  ΔΣ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.

Τα τελευταία  6 χρόνια  έκανα  στροφή στην καριέρα  μου και αποφάσισα  να ασχοληθώ  με τη ζαχαροπλαστικη, στην αρχή  ερασιτεχνικά  και  μετέπειτα με τη δημιουργία  του  Φ bakery. 

Το Φ είναι  το σύμβολο του χρυσού  αριθμού που δείχνει  την απόλυτη  αναλογία η οποία υπάρχει  σε όλα  τα πράγματα  στη φύση.  Αυτό ειναι και ο σκοπός  μου στο μαγαζί : οι γλυκές και αλμυρές δημιουργίες δε γίνονται  τυχαία,  αλλά  ακολουθούν  κανόνες  που επιφέρουν  το τέλειο  γευστικό  αποτέλεσμα. Εχουμε πετύχει  τη χρυσή  τομή  δηλαδή, και έτσι,  με βασικό  συστατικό  τις καλύτερης  ποιότητας πρώτες  ύλες  και τον παραδοσιακό  τρόπο παρασκευής, τα γλυκά  μας γίνονται  ανάρπαστα.

Το Φ bakery  μετρά  ηδη 15 μήνες  λειτουργίας και στα άμεσα  σχεδια  είναι  η προώθηση  των  προϊόντων μας στην εγχώρια  αλλά  και την παγκόσμια  αγορά.  Παραλληλα, το κατάστημα φιλοξενεί  καθημερινά  ολους όσους  αναζητουν ποιοτικά  και σπιτικα προϊόντα, από  καφε, σφολιατοειδη, σάντουιτς,  σαλάτες, γλυκά έως και brunch  τις Κυριακές.