Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, 18:30
Support the Makers, the Movers, the Doers!
Μια γιορτή γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά, αισιοδοξία και πολύ design Η ομιλήτρια της εκδήλωσης, Iliada Evangelia Kothra και δημιουργός του Living Postcards, θα παρουσιάσει 11 σχεδιαστές που αντιπροσωπεύουν την Ελληνική δημιουργικότητα.
Kατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τις μοναδικές δημιουργίες των 11 σχεδιαστών και να επιλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας με ελληνική χροιά!
Έλληνες Σχεδιαστές
christina skouloudi design studio
Cool Soap
Gogreek - the collectibles
Gracious Greece
Hommer Man & Grooming
Phee
Ploos Design
The Round Button
Waks Candles Greece
We design
Hartovasilion - Paperkingdom

(Το Living Postcards, το Νοέμβριο του 2012, ξεκίνησε το δύσκολο έργο της συλλογής και παρουσίασης μιας σειράς νέων επιχειρήσεων οι οποίες απεικονίζουν συλλογικά το «Νέο πρόσωπο της Ελλάδας». Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων από φρέσκες και μοναδικές νεοσύστατες ελληνικές επιχειρήσεις που αποτελούνται από μουσικούς και καλλιτέχνες, σχεδιαστές καθώς και παραγωγούς βιολογικών γαστρονομικών και καλλυντικών προϊόντων.
Το επόμενο βήμα θα είναι η ανάπτυξη ενός συνεχώς εξελισσόμενου "pop up store" το οποίο θα καταφέρει να μεταφέρει το «Νέο Πρόσωπο της Ελλάδας» σε όλον τον κόσμο.)
#sophiaenjoythinkinglive #sophiaenjoythinking #livingpostcards #letsparty #greekdesigners #greekdesign #fingerfood #ChristmasParty