Ο έρωτας στα χρόνια του internet, η πως αλλιώς μπορείς να γεμίσεις ένα βιβλίο με #status που τον αφορούν. Σε μια εποχή που δεν ισχύει -μόνο- το ''love at first sight'' αλλά -κυρίως- το ''love at first request'' οι σχέσεις περιπλέκονται μέσα από inbox, likes και deletes. (Η ήταν πάντα έτσι περίπλοκες?)
Στις 15 Μαρτίου (σε έναν πραγματικά υπέροχο χώρο) θα έχω την χαρά να συζητήσουμε μαζί για το πως το διαδίκτυο επηρεάζει τις σχέσεις, για τον έρωτα και τις νέες ''διαδικτυακές'' συμπεριφορές μας, παρέα με 3 μοναδικές γυναίκες από την δημοσιογραφία, την συγγραφή και το επιχειρείν, την Xenia Kourtoglou, την Mickaela Theofilou και την Stella Kasdagli
(Ομολογώ πως όταν είδα το βιβλίο στις προθήκες του βιβλιοπωλείου, η αίσθηση ήταν έντονη. Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει αν το συγκεκριμένο δεν το είχαν πιστέψει και ντύσει με τα έργα τους άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης και του design. 
Eνα μεγάλο ''Ευχαριστώ'' Angelos Proestos Marianna Katsoulidi Marianna Lourba Caroline Rovithi Antonis Tsakiris Natasha Chatziangeli Alexandra Papadimouli Elli Griva.)
Feel free to join us.

*Αφιερωμένο σε εκείνους που με έπεισαν να γράψω, στους έρωτες που γεννιούνται και σβήνουν μέσα από status αναζητώντας μάταια αποδέκτη, και κυρίως σε εκείνους που δεν πιστεύουν στον έρωτα. 
(Είναι αυτοί που ερωτεύονται σφοδρότερα από όλους.)
Mcf shop στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
#love_status 
Clap The Restaurant
(Personal photo credits by aggela)

 

A big ''thank you'' to Evi Chatzimichail and GruppoGemello for all the great support.