Μια συγκινητική βραδυά για διάφορους λόγους.
Οχι μόνο γιατί πέρασαν ήδη 7 ολόκληρα χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι του 2012 που είχαμε την ιδέα να ξεκινήσουμε το Living Postcards Project.
Αλλά κυρίως για τις εξαιρετικά συγκινητικές και αληθινές καταθέσεις των 7 υπέροχων ανθρώπων που μας έκαναν την τιμή να είναι μαζί μας. Για τις στιγμές της έντονης φόρτισης. Για εκείνα τα λεπτά που νιώσαμε πως μιλούσαν σε στενούς φίλους κι όχι σε ένα ακόμα ''κοινό''. Για την αλήθεια τους και την επιθυμία να μοιραστούν την ιστορία τους.
Κοιτώντας τις πολλές φωτογραφίες δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη ''παρέα'' για εκείνο το βράδυ.
Ενα μεγάλο και ειλικρινές ''ευχαριστώ'' στους Elsa Exarhou Manos Gerakinis Dimitris Zelios Anastasia Astypaliotou Margo Nancyfor Mariam Polygeni Michail-Alexander Passos για αυτό το ''δώρο''.
Πολλά ευχαριστώ στην Artemis Kalantzakou, την Nadia Bele, την Magda Peist την super ομάδα στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο,το Crémeux Pastry House, τους Sofia Arabatzoglou / Stelios Lama για τις φωτογραφίες, αλλά και σε εκείνους που ήταν εκεί γεμάτοι χαμόγελα και καλή διάθεση.
Mary Sfiraki Joanna Vaiou Kondylarou Vasiliki Xenia Kourtoglou Silvia Kraemer Fotini Kostouli Leonie Gavrias Maria Polychronopoulou Angelos Proestos Areti Vassou και αρκετούς άλλους.
Να είμαστε καλά. Να είμαστε δημιουργικοί. Να είμαστε ενωμένοι.
Μore photos soon.
#7yearsoflivingpostcards #7yearsofGreekcreativity

Media Sponsored by επιχειρώ