Η Ιλιάδα Ευαγγελία Κοθρά, δημιουργός του Living Postcards, απαντά στις ερωτήσεις του Look4Studies.com

"Αν συναντούσα το νεότερο εαυτό μου θα τον συμβούλευα Να είναι πιο ''σκληρός''. Να κάνει παρέα μόνο με ανθρώπους που έχουν πετύχει και έχουν να του πούνε πράγματα σημαντικά για την εξέλιξη του. Να μην χαλιέται σε ανθρώπους, υποσχέσεις και "παχιά λόγια". Να μην χάνει χρόνο.."

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας όνειρο; 

Νομίζω ότι η λέξη ''όνειρο'' λείπει από το λεξιλόγιο μου. Κυρίως έχω στόχους. Οπότε θεωρώ ότι μεγαλύτερος στόχος μου είναι να φτάσει η πλατφόρμα που δημιούργησα στο σημείο να είναι συνώνυμο του "νέου προσώπου της Ελλάδας" όπως εγώ το φαντάζομαι.

Αν ξεκινούσατε σήμερα τη σταδιοδρομία σας, θα κάνατε άλλες επιλογές; 

Ω ναι. Χιλιάδες! Αλίμονο αν τα ξέραμε όλα από την αρχή...

Αν συναντούσατε το νεότερο εαυτό σας (όταν ήσασταν 20 χρονών) ποια συμβουλή θα του δίνατε; 

Να είναι πιο ''σκληρός''. Να κάνει παρέα μόνο με ανθρώπους που έχουν πετύχει και έχουν να του πούνε πράγματα σημαντικά για την εξέλιξη του. Να μην χαλιέται σε ανθρώπους, υποσχέσεις και "παχιά λόγια".  Να μην χάνει χρόνο..

Αν είχατε τη δύναμη να αλλάξετε κάτι στο παρελθόν, τι θα ήταν αυτό; 

Θα άλλαζα πολλά. Βλέπετε είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν λένε ποτέ την φράση "δεν μετανιώνω για τα λάθη μου", την βρίσκω φριχτά εγωιστική και ψευδή. Οπότε από τις πολλές λάθος επιλογές, θα άλλαζα μάλλον την αφέλεια και τον 20χρονο αυθορμητισμό μου. 

Ποιες ήταν οι σπουδές σας; 

Marketing, social media, public relations, και διαφήμιση. Ευτυχώς πέρα από αυτά μπόρεσα να σπουδάσω φωτογραφία και θέατρο και λέω "ευτυχώς" γιατί αυτοί οι δρόμοι με έμαθαν πολλά περισσότερα από την ανθρώπινη φύση που με βοήθησαν μετά στα επαγγελματικά μου πλάνα απίστευτα.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σας μέχρι σήμερα; 

Το ότι μπορεί πλέον το living postcards να έχει σταθερές συνεργασίες από το εξωτερικό μέσω άρθρων σε περιοδικά - μεγάλα sites με σκοπό να προβάλλει την χώρα, και να στηρίζει τους δημιουργούς, με δημιουργικά events.