Μετά 14 events της πλατφόρμας www.living-postcards.com αφιερωμένα στο "επιχειρείν", ήταν το συγκεκριμένο event στις 22/11 που με κάνει πολύ περήφανη αν και προβληματισμένη για τα πολλά περιστατικά βίας που μαθαίνω καθημερινά. (Φίλες που ξαφνικά "ανοίγονται" και μιλάνε. Και είναι αρκετές.) Δεν θέλαμε μια ημερίδα επιστημονικού τύπου πάνω στην βία, δεν θέλαμε ένα συνέδριο με στατιστικές και αριθμούς και για να είμαι ειλικρινής με κουράζουν οι πολλές αναλύσεις πάνω σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Θέλουμε όσες έρθουν να γνωρίζουν τι να κάνουν φεύγοντας αν τους συμβεί κάτι τέτοιο. Πως να βοηθήσουν τις φίλες, τις αδερφές τους. Που να τρέξουν για βοήθεια. Αν καλύπτεται το θέμα σε ένα δίωρο? Σαφώς όχι. Για αυτό και η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι η πρώτη.Για τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν.

Feel free to share the hashtag #dontacceptit
#livingpostcards #breakthesilence #apivita #saynotoviolence #wordsofviolence

Marilena Gerantoni δημοσιογράφος στον SKAI.gr και ''To Bήμα''.
Gina Thanopoulou Ed.M, MA Harvard University και Συμβουλευτική Ψυχολόγος.
Isidora Karadimitriou "Reframe" Sales & Customer Experience Trainer & Neuro Marketing Expert και Ιnternational Keynote Speaker με εξειδίκευση στην τέχνη των πωλήσεων μέσω των Νευροεπιστημών.
Ioanna Lagoumidou ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ & ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ, LL.M. Transnational Commercial Law, Arbitration, Mediation & Banking Law.
Maria Sfiraki, Interior Designer
Ευδοξία Χατζημλάδη, Ψυχολόγος με ειδίκευση στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.
Tις ευχαριστούμε όλες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη.
#Women_united_always_win
Artwork by print24-7.gr / Idiotech