Ενα ταξίδι πέρα από τα στερεότυπα.
Κουρασμένη από τη γενικότερη δυσπιστία απέναντι στη χώρα μας η κυρία Ιλιάδα-Ευαγγελία Κοθρά ξεκίνησε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο να μπλογκάρει στα αγγλικά - παρ' ότι ζει και εργάζεται στην Αθήνα - με στόχο να προσκαλέσει τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι στη σύγχρονη Ελλάδα μέσα από τα δικά της μάτια. Σε μια χώρα που παράγει προϊόντα ποιότητας, που αποτελεί μοναδικό προορισμό όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα, που δημιουργεί σύγχρονη τέχνη και μόδα και οι άνθρωποί της δεν έχουν σχέση με τα στερεότυπα που επικράτησαν λόγω κρίσης.
Η ιδέα προέκυψε σε ένα πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο. «Με έκπληξη ανακάλυψα ότι σε καλά καταστήματα υπήρχε ακόμη και λίστα αναμονής για ελληνικά προϊόντα διατροφής. Την ίδια στιγμή όμως κανένας δεν πίστευε ότι έχουμε τόσους δημιουργικούς ανθρώπους στη χώρα» λέει μιλώντας στο «Βήμα». Ως στέλεχος μάρκετινγκ ελληνικής εταιρείας εσωρούχων γνωρίζει καλά ότι όταν ξεκινάς κάτι πρέπει να αφοσιώνεσαι σε αυτό και φαίνεται πως το έχει επιτύχει αφού η επισκεψιμότητα του μπλογκ της «living-postcards»,  έχει φτάσει τους 30.000 χρήστες, εκ των οποίων οι μισοί είναι από το εξωτερικό.
«Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι η άγνοια της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας για όσα γίνονται γύρω μας. Πολλοί άνθρωποι τα αντιμετωπίζουν ακόμη και με μιζέρια» σχολιάζει. Ως απόδειξη αυτού αναφέρει το σχόλιο ενός χρήστη για την περίπτωση μιας ελληνίδας σχεδιάστριας η οποία φτιάχνει και πουλάει σανδάλια στο εξωτερικό ψέγοντάς την ότι οι τιμές είναι πολύ ακριβές για χειροποίητα σανδάλια. «Το γεγονός όμως είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει το εργαστήριό της στα Οινόφυτα και δίνει δουλειά σε ανθρώπους. Γιατί να έχουμε πρόβλημα που απευθύνεται σε ένα κοινό στην Αμερική και στη Δυτική Ευρώπη το οποίο μπορεί να πληρώσει παραπάνω;» αναρωτιέται.