Το Clap the Restaurant βρίσκεται στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Ένα περιβάλλον τόσο φιλικό, όσο και επίσημο.

Ένας χώρος μοντέρνος, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ευκολία να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε event. 

Ένας μοναδικός χώρος, ιδιαίτερης αισθητικής, που εκπέμπει έναν artistic ρομαντισμό.

Στο πάτωμα και στους τοίχους ζωγραφισμένα ανθισμένα κλαδιά, ενώ η ιδέα συνεχίζεται στο ταβάνι με τις διακλαδώσεις μιας ξύλινης γεωμετρικής σύνθεσης, σηματοδοτώντας την αρχή γενομένης της τέχνης και του πολιτισμού μας. 

Η κουζίνα του Clap the Restaurant είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, μέσα από τη ματιά του βραβευμένου κατ’ επανάληψη με Χρυσό Σκούφο, σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Απολαύστε μια αληθινή κουζίνα όπου πρωταγωνιστές είναι οι γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα της ελληνικής φύσης.

Οι εκπληκτικοί ξεχωριστοί σχεδιασμοί και οι γεύσεις των πιάτων, σε συνδυασμό με τα αυστηρώς επιλεγμένα αγνά υλικά της Ελληνικής γης, χαρίζουν μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.

Όλα τα παραπάνω σε δένουν αρμονικά με τη λίστα κρασιών Ελληνικού και παγκόσμιου αμπελώνα αλλά και την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής σε μία μοναδική πρόταση & εμπειρία. 

 

Ιδιοκτήτης και Managing Director του Clap the Restaurant είναι ο Χρήστος Σοκόλης, βραβευμένος σε concepts & projects γαστρονομικών ιδεών και όχι μόνο.

Αξιοποιεί την μακρόχρονη εμπειρία του, μέσα από την Fooding Experts ltd, εξειδικευμένη στο Food & Business Consulting, πολυεθνικών Retail Stores & Restaurants, αλλά και στο Project Event Management.

Από τους βασικούς μετόχους και ανανεωτές των Fresh από το 2003, μέχρι και νεότερα project όπως το Margherita Pizza Artigianale, πάντα πρωτοτυπεί και μας εκπλήσσει ευχάριστα με γεύσεις & καινοτόμες ιδέες και είναι έτοιμος να στηρίξει αλλά και να κάνει σίγουρα πράξη κάθε εκδήλωση, με μοναδικό τρόπο.