Βρεθήκαμε στο μετρό Ακρόπολης και κατευθυνθήκαμε στα Αναφιώτικα. Περπατήσαμε στα στενά της Πλάκας, φτάσαμε στην Ακρόπολη και καθίσαμε απέξω. Μιλήσαμε για όλα! Ευχάριστος και δημιουργικός άνθρωπος. Δημιούργησε ένα από τα καλύτερα και πιο καθαρά site προβολής ανθρώπων και ιδεών, μεταφρασμένο στα Αγγλικά, για την προώθηση του ελληνικού σύγχρονου στοιχείου με όμορφο τρόπο.

Μας αρέσουν οι ξεκάθαροι άνθρωποι! Mας ταξιδεύει με τα κείμενά της σε κόσμους με μια διαφορετική ματιά.

Αγαπάμε Ιλιάδα Ευαγγελία Κοθρά! Αγαπάμε Living-postcards.com!

Καθετί που δημιουργείται από ανθρώπους με μεράκι χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Ας στηρίξουμε νέες ιδέες, ανθρώπους με εσωτερική ομορφιά!

 

Πώς προέκυψε το Living-postcards.com;

Το LP δημιουργήθηκε σε ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό,όπου είδα ελληνικά τρόφιμα σε high class παντοπωλεία και, μάλιστα, πληροφορήθηκα ότι υπήρχε λίστα αναμονής για κάποια premium είδη,οπότε κατάλαβα αυτό που εδώ αγνοούσαν οι πολλοί: Ότι έχουμε έναν θησαυρό γευστικό που θα μπορούσε να αποφέρει πολλάχρήματα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα μπορούσε να καλλιεργήσει ή να εξάγει το προϊόν του, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Και είναι,αλλάόχι ακατόρθωτο.

Σε ποιους απευθύνεται το Living postcards;

Αρχικά στο εξωτερικό. Εκεί μ’ ενδιαφέρει να στέλνωμηνύματα θετικά και να σβήνω το «κακό» πρόσωπο που έχουν διαμορφώσειόλοι για τη χώρα μας. Το παράδοξο είναι ότι είναι περισσότεροι οι Έλληνες που εκπλήσσονται με ό,τι όμορφο έχει η Ελλάδα παρά οι ξένοι.

Πώς σκέφτηκες το όνομα αυτό;

Σημαίνει απλά αυτό: Η Ελλάδα δεν είναι μια παλιά postcard απόένα ταξίδι παλιό,κάποιου κάποτε. Είναι ζωντανές εικόνες,ποστκαρντς,living-postcards.Δεν είναι τα μνημεία ή η θάλασσα. Είναι πολλά περισσότερα.

Πιστεύεις ότι η Ελλάδα χρειάζεται έναν διαφορετικό τρόπο προβολής προς τα έξω;

Σαφέστατα! Λιγότερο γραφικό,εξωστρεφή και με άποψη.

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλήσει σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο;

Παλαιότερα με ενοχλούσε η αχαριστίακαι ο φθόνος.Τώρα, για να είμαι ειλικρινής,δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με ό,τι μου κάνει κακό. Το αφαιρώ από τη ζωή μου ταχύτατα.Και προχωράω.Live and let live…

Πώς αισθάνεσαι κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που επρόκετιο να παρουσιάσεις στο living postcards;

Χαρά, αν είναι άνθρωπος θετικός και προσιτός. Τιμή,αν είναι κάποια ΜΚΟ,όπως ο Νικόλας Ουρανός της Κορυφογραμμής,ο Νικήτας Κανάκης των «Γιατρών του κόσμου»,η Σχεδίακαι το «Μπορούμε» που κάνουν πράγματα σημαντικά για την κοινωνία.

Τι πίστευες πριν δεις το πρώτο τεύχος του City Code; Ποιες ήταν οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Ήμουν σίγουρη για το καλό αισθητικό αποτέλεσμα, κατά πρώτον.Απλά το αποτέλεσμα με ξεπέρασε! Έχει υψηλή αισθητική.100%.

Πώς αισθάνθηκες όταν είδες και το πρώτο κείμενό σου στο City Code δημοσιευμένο;

Χαμόγελα...Ικανοποίηση…Και μια αίσθηση ότι συμμετείχα σε μια πολύ καλήομαδική δημιουργική δουλειά!

Ποια είναι η γνώμη σου για την ομαδική δουλειά;

Είναι το μέλλον. Είναι αυτό που λέω και στο site συχνά. Οι παρέες αλλάζουν την ιστορία. Όλα τα άλλα, δεύτερα... Και οι εγωισμοί μόνο κακό κάνουν...τελικά.

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται να αλλάξει στο επαγγελματικό κομμάτι, για να αναπτυχθεί τουριστικά η Ελλάδα;

Επαγγελματίεςκάθε είδους και σε όλα τα πόστα. Επίσης νέα άτομα, με «φρέσκια»ματιά στα πράγματα, σε διοικητικές θέσεις.

Τι σε κάνει να λες ναι, είμαι ευτυχισμένη;

Η υγεία των ανθρώπων μου. Η επιτυχία που λαμβάνω και το πολύ θετικό feed back από το living-postcards. Το ότι σηκώνομαι το πρωί,αναπνέωκαι δημιουργώ.

Ποιο είναι το σημείο εκείνο της πόλης που αισθάνεσαι ότι μπορείς να βρεθείς και να περάσεις καλά;

Όπου βρίσκονται οι φίλοι μου. Αλλάέντονη αγάπη έχω σεΕξάρχεια,Κυψέλη,Παγκράτι.

Τι είναι αυτό που πιο έντονα θυμάσαι απο την παιδική σου ηλικία;

Το πόσο δυναμικό και αυτόνομο παιδί ήμουν.Τους γονείς που με άφηναν να ζωέντονα,αλλά χωρίς να καταλαβαίνω την παρουσία τους παντού,ξέρεις... Αυτό το«ναι,σε στηρίζουμε,κάνε ό,τι θέλεις», αλλάέτρεμε το φυλλοκάρδι τους! Τα καλοκαίρια μου και τα ταξίδια με τους δικούς μουστο εξωτερικό,σε ενα station wagon, και την ελευθερία που πήρα από αυτούς.

 www.living-postcards.com