Οσες γυναίκες εργαζόμαστε σε ρυθμούς ολίγον ''άγριους'' , ζητάμε πάντα ρούχα να μας βγάζουν ασπροπρόσωπες και στην δουλειά αλλά και να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας. Ψάχνοντας να βρώ κάτι τέτοιο, έπεσα πάνω σε ένα φρέσκο fashion brand που ξεκίνησε μόλις το 2013. Σκοπός του να μεταφέρει μια νέα ''φιλοσοφία'' στα καθημερινά ρούχα μας.

Χρειάζεται όμως η ''φιλοσοφία'' στα ρούχα?....

Αν σκεφτούμε τα πόσα καταστήματα υπάρχουν, καταστήματα με ρούχα κακής ποιότητας, ραφής και φτηνών υλικών, τότε γίνεται σαφές ότι χρειαζόμαστε μια ''άλλη φιλοσοφία''. Ρομαντικό? Καθόλου.

Η καθημερινότητα μας χρειάζεται ρούχα κομψά αλλά και διαχρονικά. Ζούμε σε εποχές που το καλό προιόν έχει να κάνει περισσότερο με value for money, παρά με το ''φαίνεσθαι''. Κοινώς, τα χρήματα μας πρέπει να ''πιάνουν τόπο''. Κλισέ? Καθόλου.

Η υψηλή αισθητική σε ότι κάνουμε, σε ότι λέμε και φυσικά σε ότι φοράμε, έχει να κάνει με το πόσο επιμένουμε να αγοράζουμε καλά προιόντα, που τηρούν τις βασικές προδιαγραφές ποιότητας. Δύσκολο? Καθόλου....

Αν κάποια σαν εμένα τρέχει από το πρωί ως το βράδυ, αυτό που χρειάζεται είναι ρούχα ευκολοφόρετα, καλοφτιαγμένα, λιτά.

Ρούχα που -για να είμαι 100% ελικρινής- δεν θα μου τρώνε χρόνο που ΔΕΝ έχω! Που θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά που θα με κάνουν να νιώσω κυρίως άνετα.

Οταν λοιπόν έπεσα πάνω στα ''Philosophy'', κατάλαβα τι εννοούσε το brand name τους. 

Θέλοντας να βάλουν ακόμα περισσότερες γυναίκες λοιπόν στην δική τους ''φιλοσοφία'', εξελλίσονται διαρκώς. Αναζητούν ολοένα και καλύτερα υλικά. Διαλέγουν καλούς συνεργάτες -πόσο σημαντικό είναι αυτό.....- και ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη της δουλειάς τους.

Θέλουν να βρίσκονται σε δυνατά stores στην Ελλάδα και στην Κύπρο και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Τύχη?...

Αν κάποιος θέλει να βρεί ενόχους και άλλοθι για να μην κάνει τίποτα στην Ελλάδα της κρίσης, μπορεί κάλλιστα να τα βάλει με την ''τύχη'' του. Αλλά μπορεί επίσης να μην σκύψει το κεφάλι, να μην αφήσει το μέλλον του σε άλλους, και σίγουρα μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί'', να κάνει πράγματα-συχνά με τίμημα- αλλά συνεχίζοντας κάνοντας πολλά βήματα προς τα εμπρός. Ποτέ πίσω.

Το Ελληνικό κράτος δεν φημίζεται για το πόσο δεκτικό και ανοικτό είναι όταν πρόκειται για μόδα. Είτε μιλάμε για ρούχο, είτε για κόσμημα. είτε για παπούτσι η αξεσουάρ. Το πείσμα και η θέληση είναι τα μόνα τους όπλα. Και η αφοσίωση, φυσικά, στον στόχο τους.

Οι άνθρωποι πίσω από μια τόσο δυναμική εταιρεία όπως η ''Philosophy'', σκέφτονται ''έξω από το κουτί''.

Σε απλά ελληνικά, δεν επ-αναπαύονται. Δεν ψάχνουν να βαδίσουν σε γνωστούς δρόμους. Φτιάχνουν τους δικούς τους. 

Με ηρεμία, και προσήλωση. 

Εγω πάλι, χαίρομαι που ανοίγω την ντουλάπα μου και δεν προβληματίζομαι τι να βάλω!!

Αστείο....?

Καθόλου......

 

 

Sophisticated choices for those who think and wear.
      Nicely made with care in Greece from natural materials.

 

 

info@philosophy-wear.com