Το πρώτο 8μηνο της χρονιάς είχε δυνατές συνευρέσεις, πολύ networking, νέες φιλίες και συνεργασίες. Γνωριστήκαμε καλύτερα, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες.
Το #Women_talk_about_tourism μας έφερε κοντά σε 4 σημαντικές γυναίκες στον τομέα του τουρισμού (Θα το επαναλάβουμε σύντομα). Μεγάλη η χαρά να είμαι ανάμεσα στους ομιλητές του The Fifty-Fifty Project και να μοιραστώ την δική μου ιστορία, όπως και τ...ο να συζητώ στο ιστορικό κτίριο της PANSIK scuola di moda για personal branding με τόσα ταλαντούχα παιδιά.
Στην εξαιρετική εκδήλωση του Meet Your Future Χαλκίδα μιλήσαμε για τους λόγους που οι νέοι οφείλουν να κάνουν πράξη τα επαγγελματικά τους όνειρα και να μην συμβιβάζονται με κάτι που δεν τους επιτρέπει να "ανθίσουν".
Στο παγκόσμιο digital forum του Digital Communication Network είχα την μοναδική ευκαιρία να μιλήσω για την Dontacceptit καμπάνια για την κακοποίηση και για το πως εν τέλει το διαδίκτυο μπορεί να επιφέρει την αλλαγή σε θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία.
 
Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω για τα τόσα μηνύματα που λαμβάνω για το #Ολα_ειναι_εδω.  Νομίζω πως ήρθε την κατάλληλη στγμή και ανυπομονώ να ξεκινήσιυν οι επόμενες παρουσιάσεις του σε όλη την Ελλάδα.
Νοέμβριο στο δεύτερο event της καμπάνιας Dontacceptit συζητούμε ανοιχτά για την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος με την παρουσία ειδικών αλλά και γυναικών που την έχουν βιώσει.
Γιορτάζοντας τα 7 χρόνια της πλατφόρμας Living Postcards θα έχουμε την χαρά και την τιμή να ακούσουμε 7 εξαιρετικούς ομιλητές. Μια επετειακή εκδήλωση /η 19η κατά σειρά/ για αυτά τα πολύ δημιουργικά χρόνια αλλά και για την ανακοίνωση ενός νέου e-project από τον Ιανουάριο.
Πριν το επίσημο launch του Unboxmygift είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέρος ενός τόσο διαφορετικού project στο κομμάτι του digital marketing. Οι παρέες κάνουν πάντα την διαφορά και η καλή χημεία μεταξύ τους.
Το φθινόπωρο και αυτοί οι τελευταίοι 4 μήνες του 2019, θα φέρουν ωραία και δημιουργικά πράγματα.
Πάντα αυτό που ελπίζω είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας. Σωματική και ψυχική.
Πρώτα η υγεία. Μετά τα #projects.