1. Να πώ καταρχάς ότι οι συλλογές σας έχουν έναν έντονο τόνο ''θετικής ενέργειας''. Είστε έτσι σαν άνθρωπος, η ο κάθε δημιουργός δημιουργεί με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς?

-Θεωρώ τον εαυτό μου θετικό άνθρωπο ..Και οι συλλογές δημιουργούνται σίγουρα βάση διάθεσης του δημιουργού, δεν θα έλεγα της αγοράς. Προσπαθώ τα κοσμήματα να μεταδώσουν αυτή τη θετική ενέργεια σε όποιον τα φοράει ,για αυτό ίσως απο προσωπική ανάγκη πολλές φορές χρησιμοποιώ θρησκευτικά σύμβολα η στοιχεία που παραπέμπουν σε σύμβολα τύχης ...
 
2. Ποια είναι η ιστορία πίσω από το brand σας?
-Ολα ξεκίνησαν απο την αγάπη για τη μόδα ,την αισθητική και την ανάγκη για αρμονία .Μετά απο χρόνια σπουδών μόδας με ειδίκευση στο σχεδιασμό εσωρούχων με έστρεφε πάντα κάτι στην ενασχόληση με τις πολύτιμες πέτρες. Σιγά σιγά ίσως τυχαία ανάμεσα σε αναζητήσεις σε διάφορες αγορές  κατέληξα οτι αυτό που με έκανε χαρούμενη ήταν να δημιουργώ κοσμηματα .Ετσι το 2008 γυρνώντας στην Ελλάδα ξεκίνησε το brand.
 
3. Τι χρειάζεται να έχει κάποιος κατά την δική σας γνώμη για να πετύχει στην Ελλάδα ? Για να έχει διάρκεια και να εξελιχθεί.
-Το σίγουρο είναι επιμονή και πολλή αγάπη για τη χώρα του. Θεωρώ πολύ σημαντικό επίσης την προώθηση της δουλειάς του στο εξωτερικό χωρίς να χάνει ποτέ όμως τα έντονα ελληνικά στοιχεία.
 
4. Πώς σκέφτεστε την ιδανική γυναίκα που θα θέλει να φορέσει τις δημιουργίες σας? Τι χαρακτηριστικά νομίζετε θα έχει;
-Δεν νομίζω οτι υπάρχει μια ιδανική γυναίκα ,αγαπώ τη διαφορετικότητα οπότε γνώμονας είναι το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας Να γνωρίζει τι φοράει και γιατί. Να είναι απλά ο εαυτός της και όχι αυτό που της επιτάσσουν ..και τότε το αποτέλεσμα ειναι πάντα υπέροχο.
 
5.Oι θυσίες που χρειάζονται για να στήσεις κάτι τέτοιο κι ολη η επαγρύπνηση που χρειάζεται...αξίζει τον κόπο στη σημερινή εποχή?
-Ειλικρινά αυτό εξαρτάται απο το τι περιμένει ο καθένας από τη δουλειά του. Πολλές φορές η ευχαρίστηση να βλέπω κοσμήματα μου τυχαία σε κάποια κοπέλα στο δρόμο η σε βιτρίνες καταστημάτων, με κάνουν να σκέφτομαι οτι αξίζει ...
 
6.Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε στην επαγγελματική σας πορεία?
-Δύσκολη ερώτηση ..Ίσως τα πάντα ίσως και τίποτα ..Ενδεχομένως αν ξεκινούσα τώρα να είχα μείνει στο εξωτερικό όπου σπούδαζα και δούλευα ήδη και να προωθούσα απο εκεί τη δουλειά μου και το ελληνικό στοιχείο .
 
7.Προσωπικά μου αρέσει που συνδυάζετε το ελληνικό μάτι για παράδειγμα με το ταλισμαν και τα υπέροχα χρωματιστά ροζάρια. Υπάρχει κάτι το θρησκευτικό στις συλλογές,- που πιστεύω αρέσει και στις υπόλοιπες γυναίκες, πολύ.- Αυτό το mix and match στις κουλτούρες, είναι τα δικά σας ''πιστεύω'' που αποτυπώνονται σε κάθε συλλογή?
-Τα φυλαχτά τα λάτρευα πάντα και σιγά σιγά προστέθηκαν πολλά στοιχεία όπως τα μάτια πολύτιμες πέτρες ,επίχρυσοι σταυροί ..ναι σίγουρα με αντιπροσωπεύουν ..Δεν θα μπορούσα να δημιουργήσω κάτι που απλά πουλάει χωρίς να το πιστεύω.
 
8.Τα αγαπημένα σας υλικά που αγαπούν τα χέρια σας να  ''επεξεργάζονται?''
-Αγαπώ πολύ τα μαργαριτάρια, το οτι ειναι μοναδικά ,τους διαφορετικούς χρωματισμούς και τα τόσα σχήματα. Δεμένα σε πολύτιμα σκουλαρίκια και επίχρυσες αλυσίδες ως κολιέ θεωρώ οτι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει.
 
9.Είστε άνθρωπος που σκέφτεται #outside_the_box?

Απόλυτα. Δεν θα μπορούσα να έκανα κατι δημιουργικό αν δεν ήμουν άλλωστε ..

 

10. Τα επόμενα σας βήματα ποιά θα είναι? Που θέλετε να φτάσετε?

-Τα επόμενα βήματα ειναι ίσως μια πιο άμεση επαφή με τον αγοραστή με τη μορφή κάποιου shop .Και σίγουρα άνοιγμα σε νέες αγορές για νεα υλικά  και τεχνικές θα ήθελα να δω το brand mou σε διαφορά σημεία πώλησης του εξωτερικού ,μεταφέροντας την ελληνική κουλτούρα και θετική ενέργεια όσο πιο μακριά γίνεται !